Τρίτη, Οκτωβρίου 30, 2007

Πρόβλημα...



Πρόβλημα..

Πως γίνεται να μπορείς να καταλαβαίνεις και να σε καταλαβαίνουν ? Να περνάς τις σκέψεις σου στο απέναντι μυαλό και αυτό να τις περνά στο δικό σου ? Να ανοίγεις το στόμα σου χωρίς να πετάς μαλακία (παρεπιπτόντως τον τελευταίο καιρό περνάω το σύνδρομο απομαλακίασεμαλακία), να συνδυάσεις την κάθε φορά που ανοίγεις το στόμα σου με αυτά που έχεις προηγουμένως ακούσει και να μην τρέχει το μαλακισμένο μυαλό σου πριν ακούσεις να απαντήσεις χωρίς να ξέρεις σε τι καν ή και ξέροντας αλλα οχι όπως πρέπει. Να σταματάς, να ακούς, να σκέφτεσαι και να βρίσκεις τα σωστά λόγια για να απαντάς. Να λές τα άπαντα. Αλλά τα ΑΠΑΝΤΑ όμως. Να ρωτάς και να παίρνεις απαντήσεις στα ΑΠΑΝΤΑ. Να μην χρειάζεται να προσπαθείς τόσο πολύ για να καταλαβαίνεις αυτό που σου λένε. Όσο μπερδεμένο και να είναι. Μα ΌΣΟ λέμε.

Α ! και last but not least να μην εξάπτεσαι (η ευγενική λέξη που χρησιμοποιούμε για την περίπτωση που 1. πετάμε ότι μας βρεθεί στο χέρι προς άγνωστη κατεύθυνση, 2. κατεβάζουμε όλα τα διαθέσιμα καντήλια (ενίοτε και μίξεις καντηλιών, αγίων κ.λ.π.), κ.λ.π.).

Η συμβουλή και η συμβολή σας στο σύνδρομο που αναφέρεται παραπάνω θα εκτιμηθεί.

Αντε και εις ανώτερα !!!

8 σχόλια:

ΣΕΡΓΙΟΣ είπε...

ti wraia ekplhksh htan ayth Stella mou :)...... h monh lush pou exw brei.... kleinw ta matia metrw ws to 10 kai apo mesa mou mia frash pou me boh8a .... dont mean nothing, not a thing kapoios mou eixe pei pws oi au8ormhtoi an8rwpoi einai kai oi alh8inoi etsi protimw na protrexw para na upologizw thn ka8e mou kinhsh ... pragmatika xarika me to post kairo eixame na se doume :)

Oneiro-Vatis είπε...

Γίνεται...Ο τρόπος διαφέρει...Με τα μάτια,χωρις να μιλάς,με τα μηνύματα,που απλα σκεφτεσαι την επόμενη φράση,με ενδεχόμενους ουτοπικούς διαλόγους, ή ισως απλά βρίσκοντας-συναντώντας έναν ομοιοπαθή ανθρωπο που το μονο ομοιο που έχετε ειναι και το πάθος της της ίδιας εμβελειας επικοινωνιας...

Αν ολοι οι παραπανω τροποι απέτυχαν τοτε ενα DJ set με καντηλομίξεις δεν ειναι ασχημο...Ισως ετσι μετα απο το setaki να σε ακουσουν!!:D

Filika Oneirovatis

If...ιγένεια είπε...

Με ηρεμία και προσπάθεια..

desa είπε...

Στην αρχή νόμιζα ότι μπήκα σε άλλο μπλογκ. Τι πολλές αλλαγές είναι αυτές?
Τώρα πως σου προέκυψε αυτό το πρόβλημα?

zoZeL είπε...

makari na me katalavenan oosO tha ithela..lene Omws pws an ginoTan afto i zwi mas th itan vareti..
dn xerw..sikwnw t xeria psila..
to SIndromo apomalakiasemalakia einai apo ta pio polisixnasta stn poli mas!

Στελλα είπε...

@ sergioyli σ'ευχαριστω ! ο τρόπος σου δοκιμάστηκε ήδη. Και πέτυχε !!. Φιλιάαα

@oneiro-vati μου γλυκέ, η δευτερη παράγραφος είναι all the money ! Φιλιά πολλά

@if-igeneia προσπάθεια δε λες τίποτα! καλά ?

@desaκι αστα μη τα ρωτάς. Καλό ή να το γυρίσω όπως ήταν βρε ?

@zozel Καλώς όρισες. Σωστό. Το σύνδρομο ειναι οχι μόνο πολυσύχναστο, ειναι πιο εύκολο να εντοπίσεις αυτούς που το έχουν απο αυτούς που δεν το έχουν. Για τέτοια πλειοψηφία μιλάμε.

Καλημέρα και Καλό μήνα σε όλους !!! ::))))

NY ANNA είπε...

Ρε συ, πλάκα με κάνεις τώρα;;;;;
Ξέρεις τι ζητάς;
Ζόρικα πράγματα και ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ!
Γιατί εκεί καταντήσαμε baby: να μας φαίνεται ζόρικο, ακατανόητο και δύσκολο το... αυτονόητο!
Πως οι άνθρωποι δηλαδή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ με λέξεις και ιδέες στρωτές και όχι με "Ουγκ" των Νεάντερνταλ, άντε βαριά αρχές Κρομανιόν.
Τόσο απλά!
Θεραπευτικό φιλί.

Φωτογραφια Γαμου Θεσσαλονικη είπε...

Δύσκολα τα πράγματα...