Δευτέρα, Μαΐου 21, 2007

Δευτεριάτικη διάθεση..


Κακή διάθεση. Δευτεριάτικη. Πάει να με ρίξει κάτω μα δεν την αφήνω.

Kαι αν σκοτεινιάζει ο ουρανός εγώ προσπαθώ να δω μέσα απο τα σύννεφα μια ακτίνα ήλιου. Εντάξει, δεν τα καταφέρνω πάντα και φαίνεται, αλλά τις πιο πολλές φορές όμως τα καταφέρνω..
Αισιόδοξη ? Μάλλον. Απαισιόδοξη πάντως όχι. Αρνούμαι αυτό το συναίσθημα πέρα για πέρα. Βέβαια η αλήθεια είναι ότι η απογοήτευση είναι μεγαλύτερη αλλά δεν πειράζει. Επιμένω.. Καλώς ή κακώς επιμένω. Και ξέρετε τι λένε για τον επιμένων έτσι ?

Υ.Γ. Άκουσα σε ένα τραγούδι "η μοναξιά πονάει πιο πολύ ή η επαφή". Καταλήγω πως πονάει η επαφή.. Η τουλάχιστον έτσι νομίζω. Εσείς ??

7 σχόλια:

kat. είπε...

Η μοναξιά πονάει περισσότερο! Τότε είναι όλα γκρι και αυτά τα ημίμετρα πάντα με κούραζαν. Η μοναξιά δεν σε συνεφέρνει, ούτε καν σε ξυπνάει. Ενώ η επαφή ακόμα και αν είναι παροδική, φέρνει χρώμα! Και το χρώμα - σε όποια απόχρωση - φέρνει ζωή!!!! Και η ζωή δεν είναι απλώς αγαθό....

Αγγελική Στ. είπε...

Α, μιλάς για τον αγαπημένο μου στίχο.. Μιχάλης Χατζηγιάννης, Εκδρομή.. Ακόμα δεν έχω βρει απάντηση...

If...ιγένεια είπε...

Και τα δύο, στην αρνητική τους όψη.

Στελλα είπε...

kat μου η μοναξιά δεν είναι πάντα γκρί. Αρκεί να ξέρεις πως να την κοιτάς μπορείς να ανακαλύψεις χιλιάδες χρώματα μέσα της.. Απο γκρί μέχρι ροζ. Φιλί :))

ηλιαχτιδάκι μου καλημέρα :))

if..igeneia καλώς όρισες. Καλή σου μέρα :))

Η Μικρή Ολλανδέζα είπε...

skatá φιλεναδα πρωϊ-πρωϊ!
Μα τι ερωτήσεις είναι αυτές Ε;;;;;

eρωτακι είπε...

Καλημέρα κοριτσάκι μου.

Το κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Το κάθε νόμισμα περνά από πολλά χέρια, μπορεί να καταλήξει ξανά στο ίδιο χέρι, μπορεί ποτέ να μην επιστρέψει, μα ο κύκλος του είναι αέναος... εξαρτάται ποιά μεριά του θωρείς...

Η μοναξιά μπορεί να γίνει άκρως εποικοδομητική και να συντελείται σε περίοδο που πραγματικά το έχεις ανάγκη. Αλλιώς πονάει, σαν δεν είναι ηθελημένη. Ερημώνει την ψυχή μας και μας στέλνει στους πιό απύθμενους βυθούς... εκεί όπου όλα φαντάζουν μαύρα.

Η επαφή πάλι είναι απαραίτητη, από την άλλη, στον άνθρωπο, ώστε να μπορέσει να εξελίσσεται και να πηγαίνει ένα βηματάκι παραπέρα. Αν όμως η επαφή δεν βρει το κατάλληλο κανάλι επικοινωνίας, αν δεν μπει σαν το νερό στ'αυλάκι, αν είναι αρρωστημένη και συμβαίνει για λάθος λόγους... τότε ναι, πονάει.

Διαφώτισα ή μπέρδεψα περισσότερο?

Πάρε κι ένα χαμογελάκι, απ'αυτά που τόσο όμορφα ξέρεις να μας χαρίζεις και να μας απογειώνεις την ημέρα :))))

Στελλα είπε...

Ολλανδεζάκι πρώτον ΄γράφουμε merde όχι skatá. Δεύτερον μετακόμισες ή ακόμη ? και τρίτον όλα καλάααα ???
παρε κανένα τηλέφωνο.
Σμουάτςς

ερωτα διαφώτισες αρκετά. σε φιλώ πολύ και πάρε και ένα μεγάααααλο χαμογελάκι ::)))))